Jika xnk suami curanng, tlg jaga bahagian ni. Kalo xjaga jgn bising suami cr lain. Isteri kena main peranan penting ya.

Foto sekadar hiasan : Hi admin, tolong postkan penulisan saya ni ye.. saya dah lama dah baca cerita dalam krt ni.

And mostly prempuan yang berlagak baik dan suci ala2 mal4ikat gitu kononnya merana ditinggalkan suami.

baru semalam saya baca cerita pasal bercerai ketika dalam pntang sebab suami curang dengan prempuan yang dikenalkan kawan suaminya.

ok saya bukan pompuan tu. tapi situasi kami sama. saya ni korang boleh gelar penyondol kalau belum tahu cerita sebenar. sebab kenapa?

sebab saya pun rampas suami orang. actually saya bukan rampas. tapi lelaki tu yang nak ceraikan bini dia untuk saya.

so salah saya jugak bila saya ok je bermadu tapi isteri pertama konon2 tak berkongsi. then suami dia lepaskan. dah single dia boleh kawin dengan saya. masih juga ada yang kecam.

Ok story saya, 7 bulan lepas saya dikenalkan oleh rakan sepejabat saya dengan kawan dia which is suami orang la. saya jenis open minded.

plz la jangan munafik. kau nak jual mahal ke dekat lelaki yang boleh bahgiakn kau? masa korang single korang juga kan nak cari lelaki bekerjaya, berduit boleh cantikkan korang.

so yes, saya jumpa lelaki tu. ya. suami orang. Dia boleh kawin lebih saya pun rela bermadu. saya memang tak kisah bermadu.

buat apa suami setia konon2 kalau duit tarak! Kena lagi lelaki miskin buaya darat korang kecam jugak. lelaki yang saya dapat ni berduit.

pakai BMW, kereta bukan sebuah. bisnes man. dia nak pasang banyak pompuan dia banyak duit ko sape nak membawang?

0k lah, back to story, memang kami ni dah terlanjur sebelum kawin. memang diakui kesilapan tu.

Tapi korang tau sebab apa lelaki tu curangi isteri dia? sebab isteri dia pregnant masa tu, orang pregnant macam mana nak puaskan bawa perut suami.

bukan pikat perut je cik oi. bawa perut pun nak kena jaga. lelaki ni ada n4fsu. bagi dia sek* tu penting. dorang akan stress bila tak dapat benda tu.

kita sebagai perempuan pun sama kan. tak payah nafikan itu semua lumrah.

Pada mulanya lelaki ni hanya becerita tentang isteri dia yang pregnant macam orang cacat langsung tak buat kerja.

ko pregnant je bukan lumpuh. Lepas tu laki bawa bersama ko kaku kata sebab penat dekat rumah seharian.

hubungan suami isteri tu sejam ke ko nak malas sangat layan suami ko? Lelaki ni selalu mengadu yang dia tak tau nak bawa diri ke mana bila isteri bersalin nanti.

sebab dah la pregnant ni tak dapat puaskan dia. lagi2 lah bersalin tak boleh langsung.

So puan2 fkir la. tak payah nak salahkn suami 100%. selidiki juga kelemahan diri tu. pregnant jangan sampai mengabaikan suami.

Dah suami cari lain ko pula meroyan dekat KRT mnta simpati. ingat kami nak sangat ke meny0nd0l? kami bukan meny0nd0l ye.

SAYA DIJEMPUT DALAM HIDUP SUAMI DIA. suami dia perlukan saya. suami dia ceria bila bersama saya. sebab apa? sebab saya buat sehabis daya untuk puaskan dia.

supaya dia tak cari lain. bukannya nak warning suami hari2 jangan cari lain tanpa usaha. Lelaki ni n4fsu dia tak boleh nafikan.

lelaki mana tak nak benda sedap? masih ada yang nak jadi munafik ke?

kalau isteri ko dah beranak 5 6 orang, ko rasa ada nikmat lagi ke? isteri2 yang kadang2 pentingkan diri kata sayang suami tapi tak jaga diri sendiri kononnya jadi isteri yang jaga rumah tangga lagi penting dari jaga perut suami. Hakikatnya lelaki curang sebab sek*.

bukan sebab isteri tak buat kerja dekat rumah. Saya bukan benci isteri2 yang tak nak dimadukan. tu hak korang.

tapii plz jangan nak salahkan kita orang ni saja. laki tak kan cari barang sedap kalau barang ko sedap. Ko jaga barang.

tak payah nak control suami kawan dengan sape2. klu dia puas dengan ko lalulah neelofa ke fazura ke dia tak kan pandang. ni klu body dah loose.

tut pn dah tak ada nikmat lalu la nenek kebayan pun suami ko akan bnkat nak try.

ko jangan terlalu membab4kan kami golongan isteri kedua yang tak bermadu. Jatuh cinta tu bukan pilihan.

korang pun pnah jatuh cinta kan. so fikir sendiri la.Sekarang saya dan suami memang dah berkawin. Memang diakui suami bercerai semasa isteri dia berpantang sebab langsung tak boleh nak boleh layan suami asyik sibuk dengan anak Kita kena pandai bahagikan masa ok.

suami pun nak kena layan jugak.. Masa berpantang setiap hari laki dia tidur rumah saya, nampak tak macam mana tersiksanya b4tin dia. menahan nafsu.

nasib baik ada saya. kalau tak, tak kan dia nak main dengan pel4cur yang tak dipastikan kesihatannya.

Lepas tu minta baik2 untuk kawin dengan laki dia supaya isteri dia pun tak lah tertanya tanya suami dia pergi mana dengan siapa.

malas nak rahsia2. tapi isteri tu pula tak nak bermadu. konon rela tak dapat payung emas. mendapat la kena cerai masa berpantang.

Lelaki ni. ko jaga je bawa perut dia. dia puas dengan layanan atas katil ko lain hal belakang kira. jangan nak jadi munafik ye lelani sekalian.

Sekian. semoga korang tak lagi nak salahkan peny0nd0l seratus peratus.

Antara komen netizen :

Netizen 1 : Wow hebatnyer kata2 si penyondol x sedar diri yea..x de beza penyondol ngan pelacur..kau ingat lahanat klu kau beranak nnti baru kau tau..laki tu cari laen jgk nnti sbb brg kau pon akan loose jgk ingt ape pakai lama x barai ke..aku menyirap betol klu betina cenggini..kau akan dpt karma nyer..cuma lambat atau cepat jek..x de anak pon laki bole curang..kau ingt laki cenggitu ke sorrylh babe lelaki nie klu bole smua die nk rasa laen2..x nak still yg sama..tunggu kifarah kau yek

Netizen 2 : Sakit pulak hati aku dengar cerita kau ni kak…ni meh sini aku nak ckp sikit kat kau yerk kak..ni sekarang ni satu aku nak tanya kau, kau pernh bersalin tak…orang bersalin mana boleh bersama dengan suami…jahitan masih lagi x kering…luka masih tak kering lagi..darah nifas masih ada lagi…bodoh ker apa ni mesti time period pun kau bersama gak ngan laki kau kan..pastu kau boleh pulak ckp laki tu syng kau lebih dari isteri dia..alah kak oiiii… kebodohan apa kau nak tunjukkan sekarang ni…tak per lah kau tunggu nanti bila kau dah bersalin and tengah pregnant kan tengok kau larat tak layan laki kau tu yerk..nanti jgn kau meroyan pulak kat fb yerk..aku doakan kau bahagia dunia akhirat yerk..semoga apa yang kau buat pada beksa isteri laki kau tu x berbalik pada kau..aminn

Netizen 3 : But still u penyondol murahan. Dah kalau kaya sgt laki tu upahla maid kt rumah, upah maid jaga bby. Baru ex wife tu boleh layan laki dia. Hurmm just wait for karma jela sis. Aku doakan kau murah rezeki anak boleh beranak sampai 10 org anak.

Sumber : cite gempak

Leave a Reply

Your email address will not be published.