Suami org buka aib, dia bgtahu bini pregnant tapi mcm org c4c4t. Xbuat krja lngsung. Last2 aku try dia.

Foto sekadar hiasan

Hi admin, tolong postkan penulisan saya ni ye.. saya dah lama dah baca cerita dalam krt ni. And mostly prempuan yang berlagak baik dan suci ala2 mal4ikat gitu kononnya merana ditinggalkan suami.

baru semalam saya baca cerita pasal bercerai ketika dalam pntang sebab suami curang dengan prempuan yang dikenalkan kawan suaminya. ok saya bukan pompuan tu. tapi situasi kami sama.

saya ni korang boleh gelar peny0nd01 kalau belum tahu cerita sebenar. sebab kenapa? sebab saya pun rampas suami orang. actually saya bukan rampas. tapi lelaki tu yang nak ceraikan bini dia untuk saya.

so salah saya jugak bila saya ok je bermadu tapi isteri pertama konon2 tak berkongsi. then suami dia lepaskan. dah single dia boleh kawin dengan saya. masih juga ada yang kecam.

Ok story saya, 7 bulan lepas saya dikenalkan oleh rakan sepejabat saya dengan kawan dia which is suami orang la. saya jenis open minded. plz la jangan mun4fik. kau nak jual mahal ke dekat lelaki yang boleh bahgiakn kau?

masa korang single korang juga kan nak cari lelaki bekerjaya, berduit boleh cantikkan korang. so yes, saya jumpa lelaki tu. ya. suami orang. Dia boleh kawin lebih saya pun rela bermadu. saya memang tak kisah bermadu.

buat apa suami setia konon2 kalau duit t4rak! Kena lagi lelaki miskin bu4y4 darat korang kecam jugak. lelaki yang saya dapat ni berduit. pakai BMW, kereta bukan sebuah. bisnes man. dia nak pasang banyak pompuan dia banyak duit ko sape nak membawang?

0k lah, back to story, memang kami ni dah terlanjur sebelum kawin. memang diakui kesilapan tu. Korang nak tahu sebab dia cari saya? sebab isteri dia pregnant masa tu, orang pregnant macam mana nak puaskan bawa perut suami. bukan pikat perut je cik.

bawa pun nak kena jaga. lelaki ni ada n4fsu.. dorang akan stress bila tak dapat benda tu. kita sebagai perempuan pun sama kan. tak payah nafikan itu semua lumrah.

Pada mulanya lelaki ni hanya becerita tentang isteri dia yang pregnant tapi macam orang c4c4t langsung tak buat kerja. ko pregnant je bukan lumpuh. Lepas tu laki bawa bersama ko kaku kata sebab penat dekat rumah seharian.

hubungan suami isteri tu sejam ke ko nak malas sangat layan suami ko? Lelaki ni selalu mengadu yang dia tak tau nak bawa diri ke mana bila isteri bersalin nanti. sebab dah la pregnant ni tak dapat puaskan dia. lagi2 lah bersalin tak boleh langsung.

So puan2 fkir la. tak payah nak salahkn suami 100%. selidiki juga kelemahan diri tu. pregnant jangan sampai mengabaikan suami. Dah suami cari lain ko pula meroy4n dekat KRT mnta simpati. ingat kami nak sangat ke meny0nd01? kami bukan meny0nd01 ye.

SAYA DIJEMPUT DALAM HIDUP SUAMI DIA. suami dia perlukan saya. suami dia ceria bila bersama saya. sebab apa? sebab saya buat sehabis daya untuk pu4skan dia.

supaya dia tak cari lain. bukannya nak warning suami hari2 jangan cari lain tanpa usaha. Lelaki ni n4fsu dia tak boleh nafikan. lelaki mana tak nak benda sedap? masih ada yang nak jadi mun4fik ke?

kalau isteri ko dah beranak 5 6 orang, ko rasa ada nikmat lagi ke? isteri2 yang kadang2 pentingkan diri kata sayang suami tapi tak jaga diri sendiri kononnya jadi isteri yang jaga rumah tangga lagi penting dari jaga perut suami.

Hakikatnya lelaki curang sebab s£k. bukan sebab isteri tak buat kerja dekat rumah. Saya bukan benci isteri2 yang tak nak dimadukan. tu hak korang. tapii plz jangan nak salahkan kita orang ni saja. laki tak kan cari barang sedap kalau barang ko sedap.

Ko jaga barang. tak payah nak control suami kawan dengan sape2. klu dia puas dengan ko lalulah lofa ke zura ke dia tak kan pandang. ni klu body dah l0se. tut pn dah tak ada nikmat lalu la nen£k k£b4yan pun suami ko akan nak try.

ko jangan terlalu memb4b1kan kami golongan isteri kedua yang tak bermadu. Jatuh cinta tu bukan pilihan. korang pun pnah jatuh cinta kan. so fikir sendiri la.
Sekarang saya dan suami memang dah berkawin.

Memang diakui suami bercerai semasa isteri dia berpantang sebab langsung tak boleh nak boleh layan suami asyik sibuk dengan anak Kita kena pandai bahagikan masa ok. suami pun nak kena layan jugak..

Masa berpantang setiap hari laki dia tidur rumah saya, nampak tak macam mana tersiksanya b4tin dia. menahan n4fsu. nasib baik ada saya. kalau tak, tak kan dia nak main dengan pel4cVr yang tak dipastikan kesihatannya.

Lepas tu minta baik2 untuk kawin dengan laki dia supaya isteri dia pun tak lah tertanya tanya suami dia pergi mana dengan siapa. malas nak rahsia2. tapi isteri tu pula tak nak bermadu. konon rela tak dapat payung emas.

mendapat la kena cerai masa berpantang. Lelaki ni. ko jaga je bawa perut dia. dia puas dengan layanan atas katil ko lain hal belakang kira. jangan nak jadi munAfik ye lelani sekalian. Sekian. semoga korang tak lagi nak salahkan peny0nd01 seratus peratus.

**Luahan di atas mendapat bantahan ramai netizen seperti di bawah :

Netizen 1 : bab dia jadi babi tu akuuu memang pantang tok nenekkk….bangkang seratus peratus,tapi bab hat kena jaga kita tuu walau dh beranakk berceretetttt aku setuju dengan point dia kat situ……sungguh aihhh lakii ni kalau hang layan tungging tebalikkk 360 darjah pon tapi kalau bertuhankan nafsu dia tak kan penah puas…TETAPI,kita sebagai bini pon jangan jadi kayu sangat….ingat,anak 10 ka anak 11 kaa,jaga bagi elok….tak semestinya anak lagi ramai,lagi kena selekeh……lagi anak ramai lagi hang kena nampak CUN di mata laki hang…..jangan sampai keta api boleh masuk uturn,kalau sampai tahap tu memang kena cari gam gajahh laaa bubuh jait balik….ingat gais ! jangan bagi babiiiii sondoiii,klau ada nampak babi nak mai,hang sedia boat ka parang ka siap2……kita ada hak kita ada lesen ! haaa tudya…….

Netizen 2 : Suami yg baik tidak akan cerita aib isteri dia dgn siapa2.. Begitu juga dgn isteri.. Isteri yg baik tidak akan sebarkan aib suami dia.. Cik puan penyondol, ko tunggu saja la kifarah nanti.. Skrg ko boleh la ckp apa saja, tpi tunggu nanti ko pregnant, ko akan rasa juga mcm mna perasaan org pregnant .. Lain la kalau mmg niat ko kawin xmau ada zuriat..

Netizen 3 : Tp berbeza tau feeling seorg isteri yg susah payah lahirkan zuriat suami, harung detik² susah membesarkan anak sama², dr semata² fokus pd melayan nafsu je.. Bab nafsu tu bt pe nk cerita ye dak, tu rahsia suami isteri…tp nak kabo, perasaan “cinta” suami isteri yg lalui momment dr anak kecik sampai besar tu lainnnn sgt, sampai ke satu tahap pandang muka each other dgn senyuman pun dh ckup utk beritahu “i love u, thanks for everything, thanks for being a good partner”
Mungkin kau takkan faham “rasa” tu

Netizen 4 : beza manusia dgn haiwan mcm ni, manusia yg jadi suami akan laksanakan tugas dan tanggungjawab menjaga isteri dan anak-anak. bukan macam yang awak cerita tu. Itu mungkin haiwan. Jadi pelajaran pertama yg awak perlu belajar adalah memahami perbezaan antara manusia dengan haiwan

Kredit : kisah rumah tangga

Leave a Reply

Your email address will not be published.